Cyklo novinky na rok 2023

Mini košík

Milí priatelia, aj tento rok by sme Vás chceli poprosiť o darovanie 2% z daní, nášmu Cyklistickému klubu Stupava. Podporte mladé talenty. Sme vďačný všetkým našim priaznivcom, priateľom a dobrovoľníkom. Aj v roku 2023 sme obhájili víťazstvo v Slovenskom pohári, kde sme sa opäť stali najlepším tímom na Slovensku v zjazde na horských bicykloch. Náš tím sa každým rokom rozrastá a žne úspechy nie len na Slovensku ale aj v zahraničí.2 % z dane sú peniaze, ktoré musíte odviesť štátu, Vy sami však môžete rozhodnúť, na čo budú použité. Ak neurčíte, komu majú Vaše peniaze pomôcť, automaticky sa odvedú do štátneho rozpočtu.

Údaje o prijímateľovi:

IČO: 42176620

Právna forma: Občianske združenie

Obchodné meno: Cyklistický klub Stupava

Sídlo: Hlavná 97

Obec: Stupava

PSČ: 90031

Pokračovať v čítaní

Pripravili sme pre Vás Vianočnú akciu na bicykle so zľavou až do 50%. V pondelok 4.12. začíname a akcia potrvá do 13.12. resp. do vypredania zásob.

Doprajte či už sebe, alebo svojim blízkym bicykel pod stromček.

Vianočná akcia vám prináša možnosť získať štýlový a spoľahlivý bicykel, ktorý vám pomôže udržať sa fit počas celého roka.

Pokračovať v čítaní

Pomaly, ale isto prichádzajú VIANOCE a my vám opäť ponúkame originálny vianočný poukaz, ktorý je ideálnym darčekom pre vašich blízkych, ktorí si radi vyberajú sami. S týmto poukazom im darujete možnosť vybrať si presne to, čo si budú želať. Tento vianočný poukaz je dokonalým spôsobom, ako prejaviť lásku a pozornosť v tento špeciálny sviatočný čas.

Pokračovať v čítaní